marți, 22 iulie 2008

Armin Van Buuren

Saptamana aceasta ii acord dreptul lui Armin.....asa va fi in fiecare saptamana cate un dj ales din lume roman sau strain...enjoy!




Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca dj, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani. Primul sau hit a fost “ Blue fear”, lansat in 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie intreaga de productii ce au patruns in clasamentele muzicale internationale. In plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League si Alibi si a produs piesa ‘Exhale’ alaturi de Ferry Corsten. Incepand din anul 2000, Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata "A State of Trance", in timpul careia isi facea cunoscute creatiile.

De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat in peste 25 de tari, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curand, el a prezentat un set de noua ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile in care mixeaza constant se numara "Passion", "Godskitchen", "Gatecrasher" si "Slinky" - Marea Britanie, "Glow" - Washington si Ibiza.

Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat “10 years”! Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleaga aceasta locatie ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar sustinut de artist acolo in anul 2005, “Armin Only”, eveniment puternic marcant emotional petru toti cei 12.000 de participanti!

Niciun comentariu: