sâmbătă, 26 iulie 2008

Concurs pentru super DJ

Ida Corr este invitata speciala a preselectiei locale din Heaven

Corona Extra da startul si in Romania la Movida Corona, concursul international de DJ celebru deja in intreaga lume. Astfel, incepand de maine toti DJ-ii romani doritori sa devina faimosi vor putea sa-si demonstreze talentul in fata juriului competitiei si a publicului.

Ida_Corr2Dupa parcurgerea tuturor fazelor nationale ale concursului, cel mai bun dintre ei va participa la Marea Finala internationala, ce va avea loc in noiembrie la Viena.

Toti acei interesati sa se inscrie in concurs sunt invitati sa acceseze linkul www.bdg.ro unde, dupa introducerea datelor personale, pot uploada mixurile cu care decid sa participe la preselectie. Stilul de muzica abordat trebuie sa fie house music si variatiunile sale, vocal/clubbing house, tehno minimal, iar pentru mai multe detalii despre reguli cei interesati pot consulta site-ul www.movidacorona.com.

Cei care sunt selectati pentru a participa la probele de foc ale concursului vor fi contactati ulterior de organizatori.

Finala nationala va avea loc pe data de 3 octombrie, la Cluj, iar finalistul va concura in Austria cu castigatorii finalelor nationale din celelalte unsprezece tari participante. Marele castigator va avea sansa de a deveni DJ invitat in cinci cluburi Pacha din intreaga lume, iar DJ-ilor care vor ocupa locurile doi si trei li se va oferi sansa sa fie prezenti in doua cluburi Pacha.

Preselectia locala a evenimentului va avea loc sambata 2 august la Heaven Outdoor Club, unde invitata speciala va fi Ida Corr, solista cunoscuta gratie colaborarilor sale cu celebrul Fedde la Grande.

Niciun comentariu: